Dossier aanmaken

Wens je een dossier aan te maken, vul dan dit formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Wens je anderzijds een vraag te stellen, vul dan het formulier in op deze pagina. Je kan ook een email sturen. Mijn coördinaten kan je vinden op deze pagina. Het invullen van dit formulier geeft echter geen verplichtingen. Doch het geeft mij de mogelijkheid nog voor de eerste afspraak een dossier aan te maken. Je gegevens worden in vertrouwen behandeld. Ze zullen ook nooit gegeven worden aan derden.

Partner 1

Een dossier aanmaken houdt geen verdere verplichtingen in. Het maakt het voor mij makkelijker om alles voor te bereiden. Ten slotte is het in ieders belang dat er foutieve gegevens staan in het definitieve dossier. Graag invullen nog voor het eerste gesprek, of ten minste na het eerste gesprek. Als je het vermoeden hebt dat je in aanmerking komt voor rechtsbijstand bij bemiddeling, breng dan ook de eerste keer de loongegevens mee van de laatste drie maanden een een attest van gezinssamenstelling.

Lees ook wat ik doe voor de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Als je een dossier aanmaakt wil dit niet zeggen dat er gegevens verwerkt worden. Je gegevens blijven veilig in mijn database en worden slechts gebruikt voor het doel ervan. Ze worden nooit vrijgegeven aan anderen zonder de toelating van de cliënten.