Keep in touch

Keep in touch (KIT) is een applicatie ontwikkeld door de universiteit van Antwerpen. De bedoeling is van de communicatie tussen ex-partners te verbeteren, of toch op zijn minst te vergemakkelijken.

KIT werk op iedere smartphone. Er zijn verschillende functies. Allereerst is een kalender waar de partners, maar ook de kinderen afspraken kunnen toevoegen, voor zichzelf, gemeenschappelijk, voor andere gezinsleden. Vervolgens is een prikbord, er zijn mogelijkheden voorzien voor doktersafspraken, vakantieregelingen, sport en cultuur. Ten slotte is een prikbord waar gemakkelijk berichten en foto’s mee kunnen gedeeld worden.

De bedoeling is dat iedere belanghebbende op de hoogte blijft van wat er gebeurt in het leven van de andere, voor zover dit belangrijk is.

Verder is er een checklist en een chatfunctie. Het sluitstuk is het informatieluik waar je alles vindt over uit elkaar gaan en wat daarbij komt kijken. Ook kinderen vinden daar informatie op hun maat gesneden.

Je kan KIT downloaden op het centrum voor longitudinaal en levensloop onderzoek  van de Universiteit van Antwerpen voor Android en IOS.

Voor Apple kan je de download vinden op App Store

Commentaar is gesloten.