Opleidingsdag methode Hobin

Mediation week - diverse workshops op de centrale dag

De methode Hobin (volzet)

Deze opleidingsdag is reeds volzet. Ik zit aan het maximaal toegestane aantal voor de zaal wegens de corona maatregelen. Bij voldoende nieuwe deelnemers geef ik de opleiding nog eens opnieuw enkele weken later (afhankelijk van beschikbaarheid zalen). Stuur me in dat geval een mailtje of gebruik het contactformulier. Moesten er deelnemers wegvallen kan ik je dan ook verwittigen dat er terug een plaats vrij is.

Alimentatie en kindkosten berekenen volgens de methode Hobin. De methode Hobin wordt momenteel gebruikt in alle rechtbanken. Uiteraard wordt de methode Hobin hier van naaldje tot draadje uitgelegd. Maar ook de verschillen tussen de methode Hobin en de andere rekenmethodes, zoals de methode gebruikt door de Gezinsbond, Pareto, Renard, Alimentatiecomfort, en andere onderhoudsgeldcalculators. Een must voor iedere bemiddelaar, advocaat of notaris om deze materie ten gronde te kennen.

Gastspreker is Fleur Goister die de wetgeving hierover uit de doeken komt doen op een begrijpbare manier.

Deze workshop vindt plaats in het Kasteel van Schoten, Kasteeldreef te 2900 Schoten op zaterdag 31 oktober 2020 van 13:00 tot 17:30 uur. De inschrijving bedraagt 90 euro.

Voor de permanente vorming van bemiddelaars zijn er vier opleidingspunten toegekend van de FBC, en vier standaard opleidingspunten bij de OVB (Orde der Vlaamse Balies) voor advocaten.

Plaatsen zijn mogelijk beperkt omwille van de Corona toestanden. Indien de veiligheidsmaatregelen een fysieke samenkomst niet mogelijk maken schakel ik naadloos over naar een online opleiding.

Er is ook een on demand webinar specifiek gericht op advocaten. Inlichtingen en inschrijven kan op deze pagina.

Programma

13:00Inkom en kennismaking
13:15Begin presentatie
15:15Pauze
15:30Vervolg presentatie, tweede deel
17:30Einde presentatie, Ten slotte sluiten we af met een hapje en een drankje

Inschrijving presentatie methode Hobin

Vul het formulier hieronder in om je in te schrijven en te betalen. Je kan betalingen je doen met alle bekende kaarten en met overschrijving. Je bent pas definitief ingeschreven na ontvangst van de betaling. Denk eraan dat de plaatsen beperkt zijn. Als je per overschrijving betaalt doe het dan tijdig om zeker te zijn dat je op tijd ingeschreven bent.

Je krijgt uiteraard bij deelname een aanwezigheidsattest voor punten permanente opleiding voor het FBC. Ben je advocaat en wens je daarbij nog een attest voor de OVB, vergeet dat dan niet aan te vinken.

De voornaam en naam die je invult wordt gebruikt voor de attesten en facturatie. Moet er gefactureerd worden op een andere naam als de naam van de deelnemer, gelieve dat dan duidelijk te specificeren in de opmerking.

De factuur en de aanwezigheidsattesten stuur ik achteraf naar je op per E-mail.


Met medewerking van

Pro Mediation - workshops en opleidingen voor bemiddelaarsUBMP - BUPB - BUPM - vereniging van bemiddelaarsUw Bemiddelaars, de meest actieve vereniging voor bemiddelaars in VlaanderenPeople Interaction - workshops en opleidingen voor bemiddelaars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *