Stel een vraag

Hoe kan ik je helpen?

Stel hier je vraag of laat een reactie achter.


Je krijgt automatisch een kopie van dit bericht in je mailbox. Controleer zorgvuldig of je email adres en telefoonnummer juist is ingevuld. Als je na enkele minuten geen mail hebt gekregen, check dan eventueel je folder ongewenste berichten en voeg  eventueel mijn email adres toe aan je adresboek. Lukt het niet, dan zit er vermoedelijk een foutje in je email adres.

Indien je mij telefonisch wil bereiken, kan dat iedere werkdag tussen 10 en 16 uur. Als ik in gesprek ben of afwezig, gaat onmiddellijk of na 30 seconden, automatisch de voice mail aan. Je kan dan een bericht inspreken. Geef vervolgens duidelijk je naam, telefoonnummer en reden van je oproep. Ik probeer je dan zo vlug mogelijk terug te bellen.

Als je wenst dat ik je telefonisch contacteer, of liever niet, geef dit dan ook aan in je bericht. Geef desgewenst de dagen en uren op wat je voorkeur is.

Als je een dossier wil starten, graag op voorhand alle (of zoveel mogelijk) gegevens ingeven op de link: dossier aanmaken. Als het om een scheiding of een ouderschapsovereenkomst gaat, kijk dan ook even na of je recht hebt op gratis bemiddeling.

Hier vind je de routebeschrijving naar mijn kantoor.

Lees ook wat ik doe voor de bescherming van jouw persoonlijke gegevens.

Wilfried Mestdagh

Churchilllaan 322, 2900 Schoten

03 369 38 38

wilfried@familialebemiddeling.net

http://familialebemiddeling.net